Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur ons een chatbericht.

Wat zijn de kosten?
Documenten zonder abonnement kosten tussen de € 9,- en € 99,- per stuk. Kies je voor een abonnement, dan heb je de optie om te kiezen voor het abonnement Zelf van € 149,- (ter waarde van 250 credits) of het abonnement Samen van € 249,- (ter waarde van 500 credits). Documenten (met abonnement) kosten tussen de 4 en 50 credits per stuk. De optie om 30 minuten te sparren met een jurist naar aanleiding van jouw document bedraagt €89,- of 60 credits. Gebruik je meer dan 250 credits per jaar? Je kunt altijd voordelig een pluspakket bijkopen.

Bekijk hier de meest recente prijzen. Alle prijzen zijn exclusief BTW.

Wat krijg je bij een abonnement?
Verwacht je meerdere documenten per jaar te maken? Dan is het een stuk voordeliger om een abonnement te nemen. Bij een abonnement krijg je credits die je kunt gebruiken om documenten te genereren. Bij het abonnement Samen kun je de credits ook inzetten voor de optie om te sparren met een jurist (bekijk Even Sparren). Sluit je een abonnement af? Dan houden we je op de hoogte van wetswijzigingen. Wanneer deze van toepassing zijn op één van de door jouw gemaakte documenten geven we je een nieuwe versie en vertellen we wat je moet doen om aan de wet- en regelgeving te voldoen.

Wat is 'Even Sparren'?
Heb je juridisch advies nodig of heb je juridische vragen voorafgaand, tijdens of na het opstellen van jouw document? Voor een vaste prijs van € 89,- of 60 credits kun je 30 minuten telefonisch sparren met een ervaren jurist. Laagdrempelig, begrijpelijk en op maat. Zo weet je zeker dat jouw document juridisch waterdicht is.

Bekijk Even Sparren.

Ontvang je een factuur?
In je eigen online omgeving vind je al jouw facturen terug. We sturen deze tevens per mail nadat je betaald hebt.

Krijg je de kans om het document te controleren voordat je het koopt?
Je krijgt altijd de kans het document te controleren voordat je het koopt. Wil je ook na de aankoop nog wijzigingen maken? Dat kan! Wanneer je een specifieke clausule wilt toevoegen die niet in de vragen voorkomt, kun je ervoor kiezen om het Word document te downloaden. Je kunt dan in het Word document alle aanpassingen doorvoeren die je wilt.

Let op: het document is opgesteld op basis van jouw antwoorden op de gestelde vragen. Je controleert zelf of het document geschikt is voor jouw situatie. Dat geldt in het bijzonder wanneer je in dit document zelf wijzigingen aanbrengt. Twijfel je? Maak dan gebruik van de oplossing ‘Even Sparren’.

Zijn aanpassingen mogelijk?
Uiteraard! Je kunt nadat je het document hebt afgerond weer terug door linksboven op 'document wijzigen' te klikken. Je kunt dan de vragen nog een keer doorlopen en andere keuzes maken. Wanneer je een specifieke clausule wilt toevoegen die niet in de vragen voorkomt, kun je ervoor kiezen om het Word document te downloaden. Je kunt dan in het Word document alle aanpassingen doorvoeren die je wilt. 

Let op: het document is opgesteld op basis van jouw antwoorden op de gestelde vragen. Je controleert zelf of het document geschikt is voor jouw situatie. Dat geldt in het bijzonder wanneer je in dit document zelf wijzigingen aanbrengt. Twijfel je? Maak dan gebruik van de oplossing ‘Even Sparren’.